14.3.09

d u k a c i t a .

Result SPM aku mendukacitakan.
aku sedih...
mak and bapak aku kecewa....
budak yang dapat 20 A tuu kembang hidung...
Aku menjadi sasaran rasa kecewa parents aku...
status aku sekarang nie ialah kecewa dan tertekan....

Impian aku nak sambung architecture memang tak dapat la jawabnye..
Nak ambik Graphic design, kena byk duit bru bleh masuk sebab cos nie byk dalam IPTS..

Entah dimana la rezeki dan mase depan aku..?
Aku harap sangat nak masuk UiTM..
Tapi, layakkah aku...?

10 comments:

AHMADSUFI6177 said...

dapat brapa? mesti boleh la... kalo xdapat sekarang, masuk matrik dulu.. pastu sambung gi u balik.. 1tahun stgh je kat matrik...

Firol said...

Sabar ada rezeki lain,semua datang dari Dia atas usaha kita......

name:ajid_kol_jid said...

salam.
dpt brape?
yg pntg da cube.
nk pth balik pon da xbole.
terima je la k.
sume yg trjadi ada hikmahnye.

~syaQuost~ said...

em!
aku pun tak tahu ko dpt brape..

tp cuba jela ckp..

kalo ko minat dan nak ambil bahagian dalam grafik.. truskan je niat anda..

jgn pilih atas sebab tawaran tempat bagus..

tp pilih atas minat anda..

kalo result tak seberapa..

masuk je yang swasta..
dan ada biasiswa mara..

skrg... masuk mane2.. aim Biasiswa mara..

kalo tak dapat, baru ambil PTPN..
okay?

n dun tertekan sgt..

mak dan ayah tetap anggap ko anak mereka dan mereka tidak akn biarkan ko terkapai-kapai..

pcy la..

mak dan ayah kecewa sekejap je..

izul said...

masuk lerrr matrix or ump..hehehe..

mademoiselle azieshakespeare said...

everuthing will be well
insyaAllah... :D

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

jangan rase kecewa okie...?
jangan pUtus asa.. sekarng kan ade lOAN.. so bole sambung belajar kat mane pUn..

naMie said...

hahaha..ape cik lia ni kecewa2 stress2....jgn patah ati k...namie doakan semua nye berjalan lancar... :D
ok....take care dear...

fezaL Mohd said...

tawakal byk2 sure akan dpt.
rezeki ade dimana2 sahaja.

thezulns said...

uitm boleh je masuk. takde masalah. aku 4A uitm gak. takde apehal lah.

IPTA len byk bgus gak pun, dan terima je. membe aku ade 1A IPTA.

takya ingat ur life stop at spm. pikiran karut.

JOMPS Photobucket Di Sebalik 'sitinurhudahusna'...
x-poshop.blogspot.com
AHMADSUFI6177's BLOG
Photobucket
!僕はまだ何も知らない.
Salam persinggahan and Welcome dear Guest!
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dengan nada skema, aku ingin mengucapkan terima kasih bebanyak bagi insan-insan yang sudi melawat, memijak, menerajang blog aku aku yang tak seberapa nie. Aku juga mahu berterima kasih kepada pendatang haram (silent reader), pembaca sah (yang siap komen), dan juga kepada yang sudi menjadi follower aku. Sebagai tanda aku menghargai kepayahan korang, akan aku menjadi follower korang jugak. Hahaha, thank you very much. Anyway, Blog aku nie hanyalah blog biaser, tak adelah cerite yang menakjubkan yang aku tulis. Aku tekankan disini; cerita biase daripada budak biase. Itu aje laa, harap maklum. !View