3.3.09

Kena Tagged Lagi - 12

Person who had tagged me : Miss Xoxo

1 - Apa nama penuh anda?
Ameelia Nazirah Bt. Mohd. Shafiee.

2 - Nama apa yang anda harap itu nama anda..?
Setiap nama itu doa, jadi aku bersyukur dengan nama aku ni.

3 - Post 4 pictures latest korang yang esklusif yang tiada sape tengok lagi.
tak ade. Harap maklum.


4 - Apa kenangan paling bermakna dalam jiwa raga anda..?
Bersama insan yang tersayang..


5 - Apa prinsip hidup anda..?
Prinsip hidup aku ade banyak. Aku bagi yang aku ingat aje la :
(a) Bersyukur dengan pemberian Allah.
(b) Bercinta sekali, berkawin sekali dan mati sekali.
(c) Brsemangat dalam setiap perjuangan hidup.

6 - Apa perangai anda yang paling buruk..?
Bangun lambat.. Buruk la tu kan? Haha.

7 - Tulis di atas sekeping kertas n postkan juga "ucapan anda kepada saya bersama tandatangan anda".
Maaf la, aku tarak ade itu punya camera digital mah. Haha, jadi tulis dalam blog aje la.

"Thank you again for your kindness for giving me this taggie2."

I tag :
No one. Harap maklum.

4 comments:

dynac3064 said...

6 - Apa perangai anda yang paling buruk..?
Bangun lambat.. Buruk la tu kan? Haha.

*Astaghhfirullah.. A'uzubillahi min zalik..

~syaQuost~ said...

taggie!
first time sy jumpe orang ucap thanks kena tag...

hahahaha...

bangun lambat?? tu je ke yang paling buruk.. ngeh3..

AHMADSUFI6177 said...

tag... camna nak tahu kalo kena tag ek??? org akan tanya ker???

erm.... umur 20 tahun... mana kotak chat?? xde ker???

dia yang dipanggil Una, Kadang-kadang dipanggil Husna. Jarang dipanggil Nurul said...

hoit ame! bgn lmbt tu bukan pangai buruk! tu keperluan semulajadi. kitaran mata tuu . ble pnt dye rht puas2 kite sbagai tuan nye kne la prihatinn. x gtuuu ?
mwehehhe

*pembela pg golongan bgn lmbt :P

JOMPS Photobucket Di Sebalik 'sitinurhudahusna'...
x-poshop.blogspot.com
AHMADSUFI6177's BLOG
Photobucket
!僕はまだ何も知らない.
Salam persinggahan and Welcome dear Guest!
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dengan nada skema, aku ingin mengucapkan terima kasih bebanyak bagi insan-insan yang sudi melawat, memijak, menerajang blog aku aku yang tak seberapa nie. Aku juga mahu berterima kasih kepada pendatang haram (silent reader), pembaca sah (yang siap komen), dan juga kepada yang sudi menjadi follower aku. Sebagai tanda aku menghargai kepayahan korang, akan aku menjadi follower korang jugak. Hahaha, thank you very much. Anyway, Blog aku nie hanyalah blog biaser, tak adelah cerite yang menakjubkan yang aku tulis. Aku tekankan disini; cerita biase daripada budak biase. Itu aje laa, harap maklum. !View