7.12.08

I am not in the mood.

Salam. Hari nie aku betul-betul tak ade mood nak balas mesej ke, komen ke..senang cite, aku betul-betul tak ade mood nak buat semue keje. Tambah-tambah dengan hari nie aku dilanda dengan perasaan kecewa dan rasa bengong yang teramat sangat. Entah la, malas la nak cakap pasal benda-benda nie.

last-last, kelas english aku dengan sensei Imran pon tertangguh untuk hari nie. Entah la, Allah saje laa yang tahu dengan aku.

2 comments:

ShiraShiki said...

wooohh!!
sis bad mood??!!
wats wrong on this day mi bebe?

Nadeshiko said...

hahaha xDD owh my darling~
Ade orang buat akk geram..
pastu ade macam2 la kes yag dh berlaku
last2, tak ade mood! haha! xDD

JOMPS Photobucket Di Sebalik 'sitinurhudahusna'...
x-poshop.blogspot.com
AHMADSUFI6177's BLOG
Photobucket
!僕はまだ何も知らない.
Salam persinggahan and Welcome dear Guest!
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dengan nada skema, aku ingin mengucapkan terima kasih bebanyak bagi insan-insan yang sudi melawat, memijak, menerajang blog aku aku yang tak seberapa nie. Aku juga mahu berterima kasih kepada pendatang haram (silent reader), pembaca sah (yang siap komen), dan juga kepada yang sudi menjadi follower aku. Sebagai tanda aku menghargai kepayahan korang, akan aku menjadi follower korang jugak. Hahaha, thank you very much. Anyway, Blog aku nie hanyalah blog biaser, tak adelah cerite yang menakjubkan yang aku tulis. Aku tekankan disini; cerita biase daripada budak biase. Itu aje laa, harap maklum. !View