23.10.08

WargH! Bapak Aku Dapt Anset Baru Lagi!

Abah aku sungguh bertuah laa tahun nie. Dalam tahun nie, abah dah tukar anset 2 kali. Satu anset tuu abah beli sendiri dan lagi satu tuu dapat free. Katenyer Orang bank yang kasi die! Fuhh~ Nasib abah sungguh bertuah.

Handset yang abah beli dengan menggunakan duit sendiri tuu jenama Samsung. Sekarang nie abah dah pakai Soni Erricson (Eh, betul ke eajaan tuu? Or salah tahap gaban?) . Hahaha, tadi aku pujuk laa abah aku nak yang handset terbaru tuu, ala dengan nada gurau-gurau aje. Huhu, tapi tuu laa, sebab aku tak ade nasib dalam bab nak memujuk nie, aku dapat handset die yang samsung tuu pulak! Kah3, lain yang mintak, lain pulak yang dapat.

Walau bagaimanapun, aku tetap bersyukur sebab dapat handset yang jenama samsung tuu. Yer laa, asalkan dah dapat ape yang aku selalu idamkan, alhamdulillah. Aku selalu jugak ade niat nak tukar handset, cuma tak sampai hati nak mintak parents aku. Sekarang nie Allah SWT dah tunaikan permintaan hati kecil aku nie, Alhamdulillah, Amin. Plus, anset tuu nampak simple and aku suke sangat dengan design die. Bukan tuu aje, dalam tuu ade jugak Radio. Ape yang aku nak anset yang ade radio, bukan nak yang mahal-mahal dengan ade lagu mp3. Yer la, bukan ape, aku nie masih pelajar. Kadang-kadang, beli hanset mahal-mahal, lepas tuu sedap pulak kene curi, tambah-tambah sekarang nie banyak berlaku kes kecurian. Nanti kite jugak yang rugi, betul tak?

Hehe, sampai sini aje laa aku nak meluahkan rasa gembira buat hari nie. Next time, kalau ade masa tambahan lagi, aku tulis lagi blog nie panjang-panjang dengan cerita lain pulak. Wassalam.

1 comment:

Faisal said...

bapak ko dapat nset? wow..best tu..
bapak aku dapat laptop..ahahahaha

JOMPS Photobucket Di Sebalik 'sitinurhudahusna'...
x-poshop.blogspot.com
AHMADSUFI6177's BLOG
Photobucket
!僕はまだ何も知らない.
Salam persinggahan and Welcome dear Guest!
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dengan nada skema, aku ingin mengucapkan terima kasih bebanyak bagi insan-insan yang sudi melawat, memijak, menerajang blog aku aku yang tak seberapa nie. Aku juga mahu berterima kasih kepada pendatang haram (silent reader), pembaca sah (yang siap komen), dan juga kepada yang sudi menjadi follower aku. Sebagai tanda aku menghargai kepayahan korang, akan aku menjadi follower korang jugak. Hahaha, thank you very much. Anyway, Blog aku nie hanyalah blog biaser, tak adelah cerite yang menakjubkan yang aku tulis. Aku tekankan disini; cerita biase daripada budak biase. Itu aje laa, harap maklum. !View