29.10.08

Dr Fadzilah Kamsah v/s Uncle (Seekers)

Salam. Hari tuu aku tolong laa adik aku pergi menjelajah website Youtube.com untuk cari cerite pasal seekers. Aku pun taip keyword seekers ntv7. Then, jumpa laa video pasal uncle seekers NTV7 dengan Dr. Fadhilah Khamsah. I think you guys should watch it coz this video memang kelakar; walaupun kalau tengok betul-betul memang ada sesetengah bab yang boleh menyakitkan hati.Ade sesetengah pihak sokong dengan uncle dan ada pula sesetengah pihak menyokong Dr. Fadhilah Khamsah. Korang fikir laa mana yang baik dan tak baik.

kalau bagi pendapat aku tuu, uncle terlalu emosional dan tak berfikir sebelum bercakap. Sebab tuu laa masa pusingan pertama lawan dengan Dato Fadhilah khamsah pon dah terkantoi. Hahaha, lawak jugak laa..
JOMPS Photobucket Di Sebalik 'sitinurhudahusna'...
x-poshop.blogspot.com
AHMADSUFI6177's BLOG
Photobucket
!僕はまだ何も知らない.
Salam persinggahan and Welcome dear Guest!
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dengan nada skema, aku ingin mengucapkan terima kasih bebanyak bagi insan-insan yang sudi melawat, memijak, menerajang blog aku aku yang tak seberapa nie. Aku juga mahu berterima kasih kepada pendatang haram (silent reader), pembaca sah (yang siap komen), dan juga kepada yang sudi menjadi follower aku. Sebagai tanda aku menghargai kepayahan korang, akan aku menjadi follower korang jugak. Hahaha, thank you very much. Anyway, Blog aku nie hanyalah blog biaser, tak adelah cerite yang menakjubkan yang aku tulis. Aku tekankan disini; cerita biase daripada budak biase. Itu aje laa, harap maklum. !View