28.1.09

Sweet Header For You! xDD

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hai bulan, selamat malam yerk. Jam dah menunjukkan tepat pukul 12.30 tgh malam tapi abg aku belum lagi balik. Aku harap abang aku balik cepat dengan selamat. Hari nie aku asyik marah-marah aje. Kesian adik bongsu aku tuu - die jadi mangsa!

Bukan die terjadi mangsa tapi memang patut aku marah die! Bukan la ape, list mainan die hilang pastu suruh-suruh aku cari plak. Aku dah tolong die cari list tuu satu rumah, tapi tak jumpe. Dah tak jumpe, dia paksa-paksa aku plak. HAH! Jadilah aku harimau jadian sebab geram punya pasal!

Lantak la, tolak benda tuu ketepi kejap. Aku malas nak tulis cerita yang menyakitkan kepala aku. Haha, hari nie akhirnya aku berjaya jugak (hampir) menyiapkan header kawan aku yang sudah sekian lama aku berjanji pada dia.

Una, sorry erk sebab ambik masa nak buat header ko tuu. Aku terlalu takut kalo aku designed ko punya header tak lawa. Aku takut ko tak puas hati, sebab tuu la it takes a long time. Design aku yang sekarang nie pun tak kompem ko akan suke or tak. Tapi kalo tak suke, bagitau aku erk..? Nanti aku tukar.

Okep, aku bagi korang tengok sikit hasil kerja aku. Header Una nie aku belum siapkan 100% lagi. Cuma 75% aje yang aku baru buatkan. Kalo boleh, banyak lagi mende aku nak taruk sampai nampak "WOW!" tuu. Haha.


Tadaa!
Tapi tak cukup sempurna!
banyak agi yang aku tak siapkan.
Kalo nk FULL view, sila tekan gambar tuu.

Harap Maklum.


4 comments:

Simply ZULAIKA said...

weyhh amee sayangss
huhuhh
sori arhh..aku bace blog ko tp tak kumen-kumen..
hihihh..
wehhhh...nak gakkk header lawoo
huahua

weyp tx erk..sal entry looser tuh
ak rase ak nak pndg pstif laa
tu lar ak da dlete entry aku tuh
wahaha

weyp agih satu..kan tajuk blog ko tu kan de gmba bleach kan?kan?kan?
*anggok sket pale..hihih
ak nk wat cmtu...wuaa..aku bute blogger
;]]]]
pape jike ko beminat nak aja aku..silela aja ehh
aku maluu nih
*blushing bergande
heheh
;]]

NADESHIKO said...

Simply Zulaika
Haha, ko panggil aku sayang la zul..
aku sungguh terharu..
wahahaha xDD

tak ape syg ^_^
aku tulis sekadar release tensen aje..
aku tak harapkan sape2 kim komen kat aku..
haha. tapi aku suke gak kalo orang komen..
wahaha..ciot la aku nie.. ;p

alhamdulillah, bgs la kalo nk pandang semua positive..
that's really great! =)

owhh? gambo yang kat post title tu ke?
Wahaha, tak payah malu2 dengan aku la syg xDD
aku akan ajar ko..
aku dah tulis tutorial utk ko..
sila baca yerkk.. ^_^

zulfiz said...

hmmm.photoshop tu guna license sah ker..ke pirate punya...hahahahaha

NADESHIKO said...

Zulfiz
WAHAHA..
Of coz la cetak rompak punya..
adeh, aku nie mne la ade duit nak beli yang legal punya Photoshop..

JOMPS Photobucket Di Sebalik 'sitinurhudahusna'...
x-poshop.blogspot.com
AHMADSUFI6177's BLOG
Photobucket
!僕はまだ何も知らない.
Salam persinggahan and Welcome dear Guest!
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dengan nada skema, aku ingin mengucapkan terima kasih bebanyak bagi insan-insan yang sudi melawat, memijak, menerajang blog aku aku yang tak seberapa nie. Aku juga mahu berterima kasih kepada pendatang haram (silent reader), pembaca sah (yang siap komen), dan juga kepada yang sudi menjadi follower aku. Sebagai tanda aku menghargai kepayahan korang, akan aku menjadi follower korang jugak. Hahaha, thank you very much. Anyway, Blog aku nie hanyalah blog biaser, tak adelah cerite yang menakjubkan yang aku tulis. Aku tekankan disini; cerita biase daripada budak biase. Itu aje laa, harap maklum. !View