29.1.09

Today is a Drawing Day!

Hari nie aku bosan la sangat. Nak main komp pun tak ade mood jadi aku lebih prefer plak nak melukis hari nie. Melukis pun melukis jugak tapi laptop pun on jugak! Wahaha, aku tengah dengar lagu sambil mencari inspirasi. Tapi, lain pulak yang aku dapat. Aku dapat inspirasi daripada surat khabar - untuk melukis mangsa peperangan di Palestine. Aku ade tangkap beberapa gambar dari sudut yang berbeza. Huhu, korang tengok la betapa berseleraknya rumah aku bila imaginasi aku datang. Wahaha xDD

Lukisan budak lelaki (mangsa peperangan) yang baru sembuh dari injured.


Lukisan aku bersama beberapa surat khabar yang lain.


Lukisan aku bersama surat khabar Mingguan Malaysia.

Huhuhu, itu sajelah screen shoots dari aku. Aku malas nak tangkap gambo banyak-banyak sebab aku nie bukan terer sangat dengan tangkap gambo nie. Lukisan nie belum siap 100%, tapi kalo korang nak tengok aku akan letak kat gellery Deviantart aku. Haha, okey la sampai sini saja dan wassalam. ^_^

5 comments:

Simply ZULAIKA said...

huyyo!!
amee melukis tuhh!
haruss tengok nehh
huhuh
weiyp,kalo la kan..aku nk tuka template baru
tp mende tuh bkal menghilangkan wdget ksayangan aku tuh
cmne eh?
aku da mosan ngn tmplate kuno aku tuh
wawawa

NADESHIKO said...

Simply ZULAIKA
huhuhu..
tuu la pasal..
unutk soalan ko kali nie aku pun tak dpt nak jwb..
sebab aku pun ade masalah yang sama..
aku cuma cdangkan ko create lagi satu blog sgbai tempat nk save widget ko..
nanti kalo ko dh tuar template, ko boleh ambik aje link2 dalam blog ko yang satu lagi tuu..
huhu, tu aje idea yang aku ade..

Simply ZULAIKA said...

oo...gitu ehh..
adess...sekse dengo..
huhu...
okess2...tima kaceh aa
toche..toche...
hikhik
;DDD

Ryuuji said...

huh...giler ko punye lukisan...terer jgk ko melukis yer..6ti aku bandingkan lukisan aku dgn ko same lebih gempak...hahahahahaha...

name:ajid_kol_jid said...

Anda pndai melukis !

JOMPS Photobucket Di Sebalik 'sitinurhudahusna'...
x-poshop.blogspot.com
AHMADSUFI6177's BLOG
Photobucket
!僕はまだ何も知らない.
Salam persinggahan and Welcome dear Guest!
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dengan nada skema, aku ingin mengucapkan terima kasih bebanyak bagi insan-insan yang sudi melawat, memijak, menerajang blog aku aku yang tak seberapa nie. Aku juga mahu berterima kasih kepada pendatang haram (silent reader), pembaca sah (yang siap komen), dan juga kepada yang sudi menjadi follower aku. Sebagai tanda aku menghargai kepayahan korang, akan aku menjadi follower korang jugak. Hahaha, thank you very much. Anyway, Blog aku nie hanyalah blog biaser, tak adelah cerite yang menakjubkan yang aku tulis. Aku tekankan disini; cerita biase daripada budak biase. Itu aje laa, harap maklum. !View