3.2.09

Baca..baca..dan BACA!

Assalamualaikum dan salam sejahtera~ xDD
Hari nie aku rase, aku nak berehat la dari menggunakan kompoter. Haha, kesian komputer aku nie, tetiap masa aku gunakan dia. Mesti engkau keletihan kan wahai komputer kasayanganku? Tak ape, hari nie engkau rehat la puas-puas sebab aku nak bermanja dengan buku. hohoho Photobucket

Betul tuu, hari nie aku nak bermanja dengan buku. Bapak aku baru saje belikan buku unutk kami adik beradik unutk membaca. Korang nak tahu tak buku ape..? Tajuk die "Apa Kata Bible terhadap Nabi Muhammad?" oleh Ahmed Deedat.

Masa bapak aku bawak balik buku nie dan tunjuk kat adik aku, aku terus tertarik nak membaca - sampai berebut-rebut dengan adik aku. Macam jakun kan..? Weh, aku tahu la korang dah tahu and dah baca, tapi jangan la nak mengata aku! Sob3 T__T

"tak ape la, ko baca dulu. Aku ade keja nak buat.."

WOAH! Memang ayat tuu aku nanti-nantikan daripada adik aku, haha! Akhirnya, aku dapat gak! Wehehehehe~ Nasib ko hari nie baik la Lia~ Hahaha xDDPhotobucket

Hari nie aku nak menghabiskan 2 buku; buku yang aku habaq sebelum nie dan buku Enggeris yang bertajuk Nancy Drew : The Secret Of The Tibetan Treasure. Haha, aku nak belajar Bahasa inggeris, aku nk paham betul-betul then nak rujuk sensei aku - Imran. Haha. Kesian ko kan Imran, jadi cikgu kepada budak bengong Enggeris macam aku. HAHA~Photobucket

Dah laaaaaaaaaaaaa~
aku nak gi baca buku nieh! Dah tak sabar-sabar~ wakaka xDD Okay la, wassalam~ xDDPhotobucket

P/S : Blog aku nie nampak berserabut kan..? Aden, tensen aje kalo tengok lama-lama..
Takpe..tak pe..lepas aku baca buku, aku edit gila punya gila! wahahhaha Photobucket

6 comments:

Firol said...

Salam pertama kali.....

UnGu VioLeT said...

salam singgah... nice blog!! ade mse, singgah ke blog mar pulak yer.. tq..

uNa !! said...

ameee
meh la kite sm bmnje ngn buku
haha aku nye novel bnyk x bc ag
hee
weh blog ko da lawa la
siyes!! eii jeles nyeee makk
haha

NADESHIKO said...

Firol
Salam Jugak.

NADESHIKO said...

Ungu Violet
Haha, thank you for your compliment..
sorry la sebab ambik mase yg lama utk singgah ke blog mar..
sorry ssgt erkk..
huhuhu

NADESHIKO said...

Una
hahaha, thank you syg XDD
blog aku biase aje haha xDD
jom2, bace buku bbyk!~ xDD

JOMPS Photobucket Di Sebalik 'sitinurhudahusna'...
x-poshop.blogspot.com
AHMADSUFI6177's BLOG
Photobucket
!僕はまだ何も知らない.
Salam persinggahan and Welcome dear Guest!
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dengan nada skema, aku ingin mengucapkan terima kasih bebanyak bagi insan-insan yang sudi melawat, memijak, menerajang blog aku aku yang tak seberapa nie. Aku juga mahu berterima kasih kepada pendatang haram (silent reader), pembaca sah (yang siap komen), dan juga kepada yang sudi menjadi follower aku. Sebagai tanda aku menghargai kepayahan korang, akan aku menjadi follower korang jugak. Hahaha, thank you very much. Anyway, Blog aku nie hanyalah blog biaser, tak adelah cerite yang menakjubkan yang aku tulis. Aku tekankan disini; cerita biase daripada budak biase. Itu aje laa, harap maklum. !View