19.2.09

T u t o r i a l .

Aku rase aku nk jadikan blog aku nie sebagai pusat tutorial la, tak kirelah tutorial lukisan ke, blogging ke, templates ke, photoshop ke..

Saje aje, sebab aku rase macam tak best aje kalo cite pasal hal peribadi tak memanjang - tambah2 lagi orang macam aku nie bukan bagus mana pun. Aku sekadar insan yang kerdil ditambah lagi dnegan pelbagai kekurangan dalam diri.

Ape-ape pun, aku cuba atasi setiap inci kelemahan aku. Sampai bila aku nak duduk di bawak kelemahan sendiri? Musuh diri sendiri ialah kelemahan diri. Kita tak mampu membuang sifat v=buruk kita, cuma kita mampu mengatasi kelemahan diri nie.

Kalo ade sesape nk mintak aje ajar pasal design2 nie, aku boleh membantu. Nak tutorial? Boleh, cakap aje masalahnye, kemudian aku akan tolong. Haha. Dah la, sampai sini aje la. Good nite dan wassalam.

9 comments:

name:ajid_kol_jid said...

Duhh..i'm really miss ur story.
hurmm..nobody's perfect.
kita xmampu nk puaskan ati semua orang kan... Just be yourself.
^_^

~syaQuost~ said...

bgus-bgus..
harap2 ada info yg bgus untuk dibaca..
^^

youeiLL said...

bgus...
ko wat la tutorial psal edit html nih :D

KembokeciK said...

ha...cantitt sangat la tu lia...bole aa saye blajo mende2 ni eh...tapi bukan skg aa...bese aa..sibuk project aa.huhu

NADESHIKO said...

Ajid
aihh? takkan rindu kat cite aku aje, ajid?
orangnye tak rindu ke?
wahaha, gtai betoi aku nie..
ajid, cepat sekeh aku!
hahaha xDD

memang kena jadi diri sendiri..
tak kisah la kan, aku pun suka jadi diri sendiri..
cuma, sampai bila aku nak berada takuk yang sama?
kadang2 aku teringin merasakan perubahan yang positif dalam diri aku..
hahaha

anyway, thanks for ur comment ^_^

NADESHIKO said...

~syaQuost~
hahaha, thank you..
thank you for ur support..
kalo boleh, ajukan soalan mengenai info2 yang awk nak..
jadi, senang sikit nak buat kje dig in information..
hahaha xDDD

NADESHIKO said...

Pia
Owhh..html..? aku brase sgt segan sebb aku nie bukan terer sgt bab html..
aku main copy paste and betulkan mne yang patut..
anyway, aku memang nak belajar lebeh sikit pasal html nie..
nanti kalo aku dpt info psl html, aku bgtau la
hahaha xDD

NADESHIKO said...

Kembo
Haha, relaks la kembo..
take ur time..
ko buat dulu kje ko yang belambak macam gunung everest tuu dulu..
then, lepas habis, ko tanya la 1001 soalan yang ko nak..
hahaha xDDD

KembokeciK said...

baikkkk adik nadd...eh silap..liaaa..hek3

JOMPS Photobucket Di Sebalik 'sitinurhudahusna'...
x-poshop.blogspot.com
AHMADSUFI6177's BLOG
Photobucket
!僕はまだ何も知らない.
Salam persinggahan and Welcome dear Guest!
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dengan nada skema, aku ingin mengucapkan terima kasih bebanyak bagi insan-insan yang sudi melawat, memijak, menerajang blog aku aku yang tak seberapa nie. Aku juga mahu berterima kasih kepada pendatang haram (silent reader), pembaca sah (yang siap komen), dan juga kepada yang sudi menjadi follower aku. Sebagai tanda aku menghargai kepayahan korang, akan aku menjadi follower korang jugak. Hahaha, thank you very much. Anyway, Blog aku nie hanyalah blog biaser, tak adelah cerite yang menakjubkan yang aku tulis. Aku tekankan disini; cerita biase daripada budak biase. Itu aje laa, harap maklum. !View