18.2.09

Geng the Movie Trailers.

GENG THE MOVIE.

Les' Copaque Presents : Malaysia's First 3D Animated feature Film, 2 years in the making, with only 40 man powers, lower cost ever.

Coming Soon On Cinema... 12.2.2009.. PENAMPILAN ISTIMEWA Upin & Ipin!

Haha, cite dah tayang pun. Teringin sangat nak pergi panggung wayang tengok cite nie. Tapi entah bila laa ade chance..



Geng The Movie Trailer



Geng : The Adventure Begins Trailer 2.0


Official Website : CLICK SINI

5 comments:

monster la la land said...

ohhh amyy!!
citer nih memang bes gilakk!
jomjom nengok wyang ngn akuu
har har har
;DDDD

jiji najiy said...

rugi tau kalo xtgk
nnt lambat2 tatot da abesh timing dia
citer nih besh giler... x )

NADESHIKO said...

Zulaika
Owh zul ku syg~
aku teringin bebnor nk tengok cite nie..
siyess! kalo boleh, jom bawak aku tengok cite upin ipin..aku nk negokk!!~
sob3 T_T

NADESHIKO said...

Kak Jiha
wargh~ akak pun dah nengok..??
ni yang x best nie..
sume org dh nengok kecuali lia sorg ajee~~~

una said...

ame bukan ko sorg y xtgk ag
aku pon sm gak
harhar
kite mang seatisjiwee
mwahmwah
haha

JOMPS Photobucket Di Sebalik 'sitinurhudahusna'...
x-poshop.blogspot.com
AHMADSUFI6177's BLOG
Photobucket
!僕はまだ何も知らない.
Salam persinggahan and Welcome dear Guest!
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dengan nada skema, aku ingin mengucapkan terima kasih bebanyak bagi insan-insan yang sudi melawat, memijak, menerajang blog aku aku yang tak seberapa nie. Aku juga mahu berterima kasih kepada pendatang haram (silent reader), pembaca sah (yang siap komen), dan juga kepada yang sudi menjadi follower aku. Sebagai tanda aku menghargai kepayahan korang, akan aku menjadi follower korang jugak. Hahaha, thank you very much. Anyway, Blog aku nie hanyalah blog biaser, tak adelah cerite yang menakjubkan yang aku tulis. Aku tekankan disini; cerita biase daripada budak biase. Itu aje laa, harap maklum. !View