8.2.09

Come little Children

Song: Come little Children

Artist: This is actually a poem that was made into a song in the movie Hocus Pocus, but some person made the entire version of the song the poem is written by Edgar Allen Poe OR John Debney It is Sung by Sarah Jessica Parker in the movie :D


Lyrics

Come Little Children

I'll Take Thee Away, Into A Land

Of Enchantment

Come Little Children

The Time's Come To Play

Here In My Garden

Of Magic

Follow Sweet Children

I'll Show Thee The Way

Through All The Pain And

The Sorrows

Weep Not Poor Children

For Life Is This Way

Murdering Beauty And

Passions

Hush Now Dear Children

It Must Be This Way

To Weary Of Life And

Deceptions

Rest Now My Children

For Soon We'll Away

into The Calm And

The Quiet

Come Little Children

I'll Take Thee Away, Into A Land

Of Enchantment

Come Little Children

The Time's Come To Play

Here In My Garden

Of Shadows

2 comments:

zulaika said...

sedap arh liriks dier
sgt comeiy n peaceful
hihih

NADESHIKO said...

zulaika
best kan..?
aku pun suke sgt! :D

JOMPS Photobucket Di Sebalik 'sitinurhudahusna'...
x-poshop.blogspot.com
AHMADSUFI6177's BLOG
Photobucket
!僕はまだ何も知らない.
Salam persinggahan and Welcome dear Guest!
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Dengan nada skema, aku ingin mengucapkan terima kasih bebanyak bagi insan-insan yang sudi melawat, memijak, menerajang blog aku aku yang tak seberapa nie. Aku juga mahu berterima kasih kepada pendatang haram (silent reader), pembaca sah (yang siap komen), dan juga kepada yang sudi menjadi follower aku. Sebagai tanda aku menghargai kepayahan korang, akan aku menjadi follower korang jugak. Hahaha, thank you very much. Anyway, Blog aku nie hanyalah blog biaser, tak adelah cerite yang menakjubkan yang aku tulis. Aku tekankan disini; cerita biase daripada budak biase. Itu aje laa, harap maklum. !View